bel ons Vragen? Bel ons op 0528 251 504 of mail naar info@verschoma.nl

Schoorsteenveger in Drenthe

Schoorsteen vegen Hoogeveen en Meppel

Zoekt u een betrouwbare en voordelige schoorsteenveger? Dan zit u goed bij Schoonmaakbedrijf Verschoma.

Verschoma heeft zo'n veertig jaar ervaren met professioneel schoorsteen vegen. Ons personeel is goed opgeleid en gediplomeerd en als bedrijf is Verschoma VCA-gecertificeerd. Bij ons kunt u dus een prima service verwachten en kwalitatief hoogstaand schoonmaakwerk. 

Neem direct contact op

 

Of bel direct ons Schoorsteenvegen nummer: 085 - 4835 710

Het grondig en professioneel vegen van schoorstenen behoort tot een van onze specialiteiten. Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor de service van Verschoma. Wij blinken als hecht bedrijf met name uit op de volgende gebieden: 

  • Wij hechten groot belang aan goede klantenrelaties en onderling vertrouwen. 
  • Een uiterst aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding die u niet snel bij andere schoorsteenvegers zult vinden.
  • Ons bedrijf biedt de garantie op de hoogste kwaliteit. Wij voeren onze klussen goed en effectief uit en gaan pas weg als u tevreden bent!

 

Schoorsteen vegen

Regelmatig uw schoorsteen laten vegen door een expert, zoals Verschoma, is van het grootste belang. Wie zijn schoorsteen goed laten reinigen, minimaal eens per twee jaar, loopt veel minder kans op schoorsteenbranden door achtergebleven roetdeeltjes. Met name als u een open haard heeft, is het periodiek laten schoonmaken van uw schoorsteen een extra veiligheidsgarantie. Het advies van grote verzekeraars luidt dan ook om minstens 1x per jaar uw schoorsteen te laten reinigen. 

Verder is het vegen van uw schoorsteenschacht en de pijp van belang om het stenen materiaal van de schoorsteen in goede staat te houden en bijvoorbeeld om ongedierte en vogelnesten te verwijderen.

Hoe u het ook wendt of keert: een professioneel schoorsteenveegbedrijf als Verschoma helpt u veiliger te wonen en te leven

Oorzaken van een schoorsteenbrand

  • Ophoping van creosoot (koolteer)
  • Verbranden van vochtig en geverfd hout
  • Te weinig zuurstof bij verbranding
  • Verstopping van het rook kanaal (vogelnest, takjes)
  • Beschadigd rookkanaal (scheuren)

Kanalen die onvoldoende functioneren verhogen de kans op vergiftiging (koolmonoxide) en schoorsteenbrand (waarbij dus aangekoekte roet en teerresten ontbranden). Ook kunnen slecht onderhouden rookkanalen klachten geven aan de luchtwegen als gevolg van schimmels of bacteriën in de pijp.

Aanvullende diensten:

Zowel voor particulier als bedrijf leveren wij de volgende schoonmaakdiensten:

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over ons bedrijf? Of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

 Sitemap| Contact| Cookie instellingen| Privacy Website door Webba