Geen artikelen in uw winkelwagen

bel ons Vragen? Bel ons op 0528 251 504 of mail naar info@verschoma.nl

De voordelen

  • Morgen in huisVandaag besteld, morgen geleverd.
  • Geld terug garantieNiet goed, geld terug garantie.
  • Ruime ervaringRuim 20 jaar ervaring.
  • Gratis verzendingVanaf € 150,- geen verzendkosten.

Gevelreiniging

Gevels en kozijnen verdienen alle aandacht: ze zijn het visitekaartje van een gebouw en zijn in belangrijke mate bepalend voor de waarde van vastgoed. Goed en duurzaam onderhoud zorgt voor een langere levensduur. Verschoma is als geen ander in staat om te beoordelen of gevels en kozijnen nog aan de gewenste kwaliteit voldoen. De conditie van gevels en kozijnen wordt bekeken tijdens het wassen van het glas of speciaal op uw verzoek. Onze medewerkers adviseren u graag over een mogelijke aanpak.

Bij een gevelreinigingsproject weten onze specialisten alles van bouwmaterialen, chemie en de combinatie van die twee. Zodat ze weten wat de veiligste en beste manier is voor uw gevelreiniging. Met de juiste machines, de juiste mensen en de juiste middelen.

Bij complexere gevelreinigingsprojecten halen wij er een bouwkundig expert bij. Met dat advies voorkomen we beschadigingen en andere eventuele problemen.

Hogedruk unit

Waar mogelijk gebruiken we onze eigen hogedruk unit voor onder andere het verwijderen van graffiti of aanslag dat op muren/wanden komt door het verstrijken van de tijd. Doordat we een eigen unit hebben, bieden we deze vorm van schoonmaak aan tegen een scherpe prijs!


Gevelreiniging in beeld
 

damwandmuur_schoon

muur_schoonspuiten

voor_na_resultaat_1

voor_na_resultaat_2

voor_na_resultaat_3

 Alle prijzen in onze webshop zijn incl. BTW| Sitemap| Contact| Privacy website beheer dotsolutions