bel ons Vragen? Bel ons op 0528 251 504 of mail naar info@verschoma.nl

Houtwerk schoonmaken 

Het houtwerk van een woning heeft veel te verduren. Zo wordt houtwerk blootgesteld aan regen, sneeuw, zon, luchtvervuiling en insecten. Hierdoor verliest houtwerk zijn natuurlijke glans. Ook vervaagd de kleur. Voor een lange levensduur van uw houtwerk is goed onderhoud noodzakelijk. Als erkend schoonmaakbedrijf raden wij u daarom aan om minimaal één keer per jaar al uw houtwerk of kunststof groning te laten reinigen. 

Neem contact op

 

 

Houtwerk laten reinigen

Zelf kunt u natuurlijk heel eenvoudig kozijnen op de begaande grond schoonmaken? Maar het houtwerk in de nok van uw dak wordt lastiger. Schakel daarom de hulp in van een proefsioneel schoonmaakbedrijf. Wij kunnen naast het reiningen van uw houtwerk ook direct uw ramen wassen of uw gevel reiningen. Zo heeft u in één klus uw huis weer een volledige opknapbeurt gegeven.

Kunstof of trespa

Heeft u in plaats van houtwerk, kunsttof of trespa? Geen probleem, ook dit kunnen wij voor u onderhouden of eenmalig schoonmaken. 

Aanvullende schoonmaakdiensten 

 

Meer informatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf? Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Voor meer informatie, een kennismakingsgesprek of een vrijblijvende offerte zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0528 251 504 of per email info@verschoma.nl 

 Sitemap| Contact| Cookie instellingen| Privacy Website door Webba