bel ons Vragen? Bel ons op 0528 251 504 of mail naar info@verschoma.nl

Dakgoot schoonmaken

Als de bladeren weer van de boom vallen in de herfst, dan ontstaan er regelmatig problemen met de dakgoten. Ze stromen over, ze raken verstopt of ze gaan lekken. Herkenbaar? Het jaarlijks schoonmaken van de dakgoten kan veel problemen voorkomen. Schoonmaakbedrijf Verschoma is specialist in het reinigen van dakgoten.

Neem direct contact op

 

Het nut van uw dakgoten laten schoonmaken 

Uw dakgoten laten schoonmaken en controleren door een erkende expert bij u in de regio, is een verstandig idee. Het reinigen van uw goten heeft enkele significante voordelen. Zo kunt u denken aan de volgende punten: 

  • Door de goten van uw dak met enige regelmaat - minimaal eens per jaar - te laten controleren en leeghalen, voorkomt u opstoppingen in de dakgoot. Als de dakgoot of regenpijp verstopt is, kan dit tot lekkages en aantasting van de dakgoot leiden. 
  • Een verstopte dakgoot kan nog meer problemen veroorzaken. Doordat het vocht niet weg kan, is het mogelijk dat het vocht over de dakgoot, via de buitenmuren of gevel, in de muren trekt. Dit wordt wel doorslaand vocht genoemd en kan tot wateroverlast in huis en tot schimmelvorming leiden.
  • U hoeft zelf niet meer een waggelende ladder op te klimmen en met gevaar voor eigen leven de dakgoot reinigen. Uw professionele loodgieter cq. schoonmaakbedrijf pakt deze klus veilig voor u op!.


Kiest u voor een ervaren en betrouwbaar schoonmaakbedrijf als Verschoma in Hoogeveen, dan kunt u een voordelig onderhoudscontract afsluiten, maar ook in spoedgevallen een beroep op ons doen. Een van onze reparateurs is bij calamiteiten dan snel ter plaatse voor hulp.


Dakgoten schoonmaken? 

Wilt u op een efficiënte en voordelige manier uw dakgoten - al dan niet via een onderhoudscontact - laten reinigen door een lokale expert? Dan bent u bij Verschoma uit Hoogeveen aan het juiste adres. Onze medewerkers zijn allemaal gecertificeerd en hebben ruime ervaring als schoonmaker in tal van projecten. Verschoma onderscheidt zich met name als het gaat om de scherpe prijzen in ruil voor een hoge kwaliteit dienstverlening.Wij zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer: 0528 251 504 of per e-mail info@verschoma.nl 

Gerelateerde informatie

U kunt bij ons ook terecht voor

Direct een offerte opvragen

 

Heeft u nog vragen? Wilt u een prijsopgave ontvangen. Neem dan gerust contact met ons op.

Glazen wassen HoogeveenSitemap| Contact| Cookie instellingen| Privacy Website door Webba