bel ons Vragen? Bel ons op 0528 251 504 of mail naar info@verschoma.nl

Glazenwasser

Glazenwasser Hoogeveen Verschoma

Glaswassen is onze belangrijkste dienst: Wij bieden deze dienst al meer dan 30 jaar dagelijks aan en hebben onze sporen op het glaswasvlak zeker verdiend. Wij hebben ruim 25 medewerkers in dienst die graag meedenken met onze klanten. Met ons goed opgeleide personeel zijn wij gediplomeerd in het professioneel wassen van uw ramen. Zowel particulier als zakelijk. 

Verschoma onderscheidt zich door de aandacht voor innovaties en klantcontact. Wij lopen voorop in ons vakgebied met materialen, werkmethodes en het denken 'in oplossingen'. Onze medewerkers hebben een representatief voorkomen en houden veiligheidsregels goed in acht.

Waar mogelijk passen wij onze werktijden aan uw wensen en zorgen voor heldere afspraken en komen deze ook na.

NEEM CONTACT OP

 

Gespecialiseerd in ramen wassen

Het doet het imago van uw bedrijf geen goeds als u vuile ramen of gevel heeft. Het periodiek laten reinigen van uw ramen geeft een professionele indruk. Wij zijn gespecialiseerd in het wassen van groot tot klein en van laag tot en met het hogere werk. Ieder gebouw is weer anders en heeft zo zijn eigen specifieke bereikbaarheidseisen. Onze medewerkers zijn daarom ook gespecialiseerd in het werken in alle voorkomende situaties. Er wordt zo nodig gebruik gemaakt van hoogwerkers en hangbruginstallaties. 

Osmosewater van het reinigen van ramen

Tijdens het ramenlappen maken wij gebruik van osmose water en een speciale borstel. Met ons eigen zuiveringssysteem wassen wij uw ramen op een veilige manier. 

‘Osmosewater is water in zijn puurste vorm. Het is vrij van kalk en mineralen. Osmosewater is om die reden erg puur en laat daarom geen strepen of vlekken achter.’ 

Via deze manier wordt er zorgvuldig voor uw ramen gezorgd en volledig gereinigd. Het osmosewater wordt naast het ramen wassen ook gebruikt bij het reinigen van uw zonnepanelen

Voorkomen beschadigingen aan uw ramen

Achterstallig onderhoud aan uw ramen kunnen resulteren in beschadigingen. Denk hierbij maar aan etsstrepen. Deze etsstrepen kunnen in de meeste gevallen wel verwijderd worden door middel van een speciaal procedé, doch dit procedé is een zeer tijdrovende en kostbare aangelegenheid.

Aanvullende diensten

Wij leveren naast het wassen van uw ramen de volgende schoonmaakdiensten voor zowel particulier als bedrijf:

 

Onze kernwaarden

Dankzij onze dertig jaar ervaring stellen wij professionaliteit en persoonlijke aandacht zeer op prijs. Als bedrijf willen wij uitblinken in de volgende kernwaarden:

  • Wij vertrouwen in de kracht van goede klantrelaties en het onderlinge vertrouwen.
  • Onze aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding zult u niet snel vinden bij andere glazenwassers.
  • Garantie in kwaliteit staat op nummer één! Wij vertrekken pas wanneer u tevreden bent met uw gelapte ramen.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over onze diensten en aanbevelingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 Sitemap| Contact| Cookie instellingen| Privacy Website door Webba