Geen artikelen in uw winkelwagen

bel ons Vragen? Bel ons op 0528 251 504 of mail naar info@verschoma.nl

De voordelen

  • Morgen in huisVandaag besteld, morgen geleverd.
  • Geld terug garantieNiet goed, geld terug garantie.
  • Ruime ervaringRuim 20 jaar ervaring.
  • Gratis verzendingVanaf € 150,- geen verzendkosten.

Glazenwasser

Glaswassen is onze belangrijkste dienst: Wij bieden deze dienst al meer dan 30 jaar aan en hebben onze sporen op het glaswasvlak zeker verdiend. Wij hebben ruim 25 medewerkers in dienst die graag meedenken met onze klanten.

Verschoma onderscheidt zich door de aandacht voor innovaties en klantcontact. Wij lopen voorop in ons vakgebied met materialen en werkmethodes, denken 'in oplossingen', maken heldere afspraken en komen deze ook na. Onze medewerkers hebben een representatief voorkomen en houden veiligheidsregels goed in acht. Waar mogelijk passen wij onze werktijden aan de wensen van de klant aan.

Gespecialiseerd

Van klein tot groot en van laag tot en met het gespecialiseerde hogere werk. Ieder gebouw is weer anders en heeft zo zijn eigen specifieke bereikbaarheidseisen. Onze medewerkers zijn daarom ook gespecialiseerd in het werken met alle voorkomende hoogwerkers en hangbruginstallaties.

Achterstallig onderhoud

Wij geven u graag een volledig inzicht in orders van al de gebouwen in uw contract: zo blijft u in controle over uw budget! Achterstallig onderhoud aan uw ramen kunnen resulteren in beschadigingen. Denk hierbij maar aan etsstrepen. Deze etsstrepen kunnen in de meeste gevallen wel verwijderd worden door middel van een speciaal procedé, doch dit procedé is een zeer tijdrovende en kostbare aangelegenheid.

Om dit te voorkomen adviseren wij u dan ook om regelmatig uw ramen te laten wassen.

 Alle prijzen in onze webshop zijn incl. BTW| Sitemap| Contact| Privacy hosting dotsolutions