bel ons Vragen? Bel ons op 0528 251 504 of mail naar info@verschoma.nl

Dakreiniging

dakreiniging

Vervuilde daken verminderen de levensduur van uw dak!

Niets is vervelender dan vuile daken, niet alleen voor u, maar ook voor uw bezoek, leveranciers en potentiële klanten. Wij hebben de juiste oplossing voor het schoonmaken en reinigen van uw dak.

Door op tijd uw dak te laten schoonmaken, voorkomt u schade en hogere kosten achteraf. Of het nu een particuliere woning betreft of een bedrijfspand.

NEEM CONTACT OP

 

Hoe werkt dakreiniging?

Na een inspectie van uw dak maken wij een gepersonaliseerd plan van aanpak. Uw dak wordt op professionele wijze met warm water en onder hoge druk worden grondig gereinigd. Door het verwijderen van algen en mossen ziet uw dak er weer uit als nieuw. Na het grondig reinigen van uw dak raden wij u aan een dakcoating te laten aanbrengen door ons.

Dakcoating aanbrengen

De coating biedt een beschermende laag met een afstotende werking. Vuil, algen en mossen spoelen weg bij een regenbui doordat het slecht kan hechten aan uw dak. Daarnaast zorgt de dakcoating ervoor dat u niet elk jaar opnieuw uw dak moet laten reinigen.

Verstopte dakgoten?

Het reinigen van uw daken staat in verband met het reinigen van de dakgoten. Als uw dakgoten en regenpijpen verstopt zitten, zorgt dat onnodig voor schades. Problemen die wij meestal tegenkomen zijn:

  • Dakgoten die overstromen;
  • Lekkage in de dakgoten;
  • Daklekkages doordat hemelwater niet kan worden afgevoerd;
  • Aanslag op de muren omdat water langs de muur wegstroomt.
     

Wij kunnen met regelmaat uw daken en dakgoten reinigen. Wij raden dit aan om door een professioneel team te doen omdat dit veelal een gevaarlijke bezigheid is. Wij bieden voor u de oplossing. Voorkom de hiervoor genoemde problemen door onze periodieke schoonmaak.

Aanvullende diensten:

Zowel voor particulier als bedrijf leveren wij de volgende schoonmaakdiensten:

 

Wij geven u graag een uitleg over onze gespecialiseerde werkzaamheden en geven u graag een advies op maat! Neem gerust contact met ons op.

CONTACT ONS

 Sitemap| Contact| Cookie instellingen| Privacy Website door Webba