bel ons Vragen? Bel ons op 0528 251 504 of mail naar info@verschoma.nl

Terras reiniging

Uw terras is het visitekaartje van uw huis of bedrijf. Schoonmaakbedrijf Verschoma, actief in de regio Hoogeveen tot aan Meppel, is specialist in het reinigen van uw terras.

Neem contact op

 

Mos, onkruid of groene aanslag

Als u een nieuw terras aanlegt dan geniet u van de mooie kleur van de bestrating. Echter na verloop van tijd verkleurt dit terras onder invloed van de weersomstandigheden van ons kikkerlandje. Ook ontstaat er mos of onkruid en kan er groene of zelfs zwarte aanslag verschijnen. Kortom, het aanzicht van het terras wordt er niet mooier op. Bovendien kan de aanslag ervoor zorgen dat het terras heel erg glad wordt. Dikwijls leidt dit tot glijpartijen met alle gevolgen van dien.

Tijdrovende klus

Het schoonmaken en onderhouden van een terras is echter een tijdrovend en intensief klusje. U kunt ons inhuren voor deze klus. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van uw terras. Natuurlijk werken wij met ecologische en milieuvriendelijke producten. Veilig voor mens, dier en milieu.

Voordelen terrasreiniging

Het reinigen op een professionele manier terras heeft een aantal voordelen:

  • Bijdrage aan de uitstraling van uw bedrijf of woning.
  • Verlenging van de levensduur van uw terras.
  • Tegels blijven langer mooi, zodat u ze minder snel hoeft te vervangen.
  • U voorkomt glijpartijen door gladde aanslag op het terras

Hogedruk reiniging

Wij kunnen uw terras met hogedruk reinigen. en aansluitend opnieuw invegen met zand. zo lijkt uw bestrating weer als nieuw!

Terras laten schoonmaken Meppel, Hoogeveen, Emmen, CoevordenTerras laten schoonmaken Meppel, Hoogeveen, Emmen, CoevordenTerras laten schoonmaken Meppel, Hoogeveen, Emmen, Coevorden

Gr-PRO groene aanslag verwijderaar

U kunt natuurlijk ook zelf uw terras reinigen. Verschoma adviseert GR-PRO groene aanslag verwijderaar. Deze verwijdert de aanslag op een zachte manier en reinigt uw bestrating zonder dit te beschadigen. Bovendien werkt GR-PRO groene aanslagverwijderaar langdurig, zodat u lang kunt genieten van uw gereinigde terras. Bestellen kan in de webshop

Gerelateerde informatie

U kunt bij ons ook terecht voor

Direct een offerte opvragen

 

Heeft u nog vragen? Wilt u een prijsopgave ontvangen. Neem dan gerust contact met ons op.

Glazen wassen HoogeveenSitemap| Contact| Cookie instellingen| Privacy Website door Webba