bel ons Vragen? Bel ons op 0528 251 504 of mail naar info@verschoma.nl

Kunststof Reiniging

Al het kunststof aan uw huis of bedrijf staat onder invloed van het weer. Zon, regen, hagel, wind, ons kikkerlandje kent een grote verscheidenheid aan weertypen. Het kunststof staat bloot aan al deze verschillende weersomstandigheden. Veel mensen vergeten dit, maar het kunststof van uw huis of bedrijf kan echt wel wat reiniging en bescherming gebruiken. Bij schoonmaakbedrijf Verschoma uit Hoogeveen bent u aan het juiste adres.

Neem contact op

 

Goede reiniging en bescherming essentieel

Wist u dat onbehandelde kunststof onder invloed van het weer op den duur kunnen gaan verkleuren? Een goede reiniging en bescherming kan dit voorkomen. Wij maken uw kunststofdelen eerst schoon met een zacht, milieuvriendelijk reinigingsmiddel. Vervolgens brengen we een beschermend waxlaagje aan. Deze biedt bescherming tegen verkleuring, maar zorgt er bovendien voor dat de gereinigde kunststof minder snel vervuild. Vuil kan zich door het waxlaagje minder goed hechten. Dit zorgt ervoor dat u langer kunt genieten van vuilvrije kunststof delen van uw huis of bedrijf.

Anti-spinbehandeling

Bij Verschoma is het ook mogelijk om uw kunststof te bandelen met een anti-spinbehandeling. Spinnen zullen zich dan minder snel hechten aan uw kunststofdelen.

Meer weten over anti-spinbehandeling?

Gerelateerde informatie

U kunt bij ons ook terecht voor

Direct een offerte opvragen

 

Heeft u nog vragen? Wilt u een prijsopgave ontvangen. Neem dan gerust contact met ons op.

Glazen wassen HoogeveenSitemap| Contact| Cookie instellingen| Privacy Website door Webba