bel ons Vragen? Bel ons op 0528 251 504 of mail naar info@verschoma.nl

Bordsponsor Red Giants 

Vandaag is er overeenstemming gekomen tussen schoonmaakbedrijf Verschoma en Red Giants Meppel voor het plaatsen van een reclamebord bij wedstrijden van heren 1.

Verschoma is een schoonmaakbedrijf uit Echten/Hoogeveen met ruim 30 jaar ervaring en wordt gerund door de immer sympathieke gebroeders Fieten. 

Glaswassen is de corebusiness van Verschoma: zij bieden deze dienst al meer dan dertig jaar en hebben onze sporen op het glaswasvlak zeker verdiend. Zij hebben ruim 25 medewerkers in dienst, die graag meedenken met hun klanten.

Verschoma onderscheidt zich door de aandacht voor innovaties en klantcontact. Zij lopen voorop in het vakgebied met materialen en werkmethodes, denken 'in oplossingen', maken heldere afspraken en komen deze ook na. De medewerkers hebben een representatief voorkomen en houden veiligheidsregels goed in acht. Waar mogelijk passen zij onze werktijden aan de wensen van de klant aan.

Van klein tot groot en van laag tot en met het gespecialiseerde hogere werk. Ieder gebouw is weer anders, en heeft zo zijn eigen specifieke bereikbaarheidseisen. De medewerkers zijn daarom ook gespecialiseerd in het werken met alle voorkomende hoogwerkers en hangbruginstallaties.

Verschoma is geen onbekende in Meppel en omstreken ze werken voor veel bedrijven en particulieren in de regio. Voor goede glazenwassers moet je dus bij Verschoma zijn.

Wij willen Verschoma van harte welkom heten als bordsponsor van onze mooie club.Sitemap| Contact| Cookie instellingen| Privacy Website door Webba