bel ons Vragen? Bel ons op 0528 251 504 of mail naar info@verschoma.nl

Onderhoud zonnepanelen

Zonnepanelen aanschaffen is een behoorlijke investering, die u op de lange termijn absoluut terug zult verdienen. De fabrieksgarantie is gemiddeld 20 tot 25 jaar. Maar met een goed onderhoud kunt u veel langer van uw zonnepanelen genieten.

Schoonmaakbedrijf Verschoma heeft door jarenlange ervaring veel kennis en ervaring opgedaan. En ondanks dat door veel leveranciers wordt beweerd dat een forse regenbui de zonnepanelen schoon zal vegen. Weten wij ondertussen dat uw rendement zal toenemen wanneer u de panelen echt goed laat reinigen.

Neem contact op

Onderhoud-zonnepanelen


Zonnepanelen schoonmaken


Het schoonmaken van de zonnepanelen wordt gedaan om een hoger rendement te behalen. Een stijging van maar liefst 3 tot 5 procent is mogelijk. De frequentie van het onderhoud hangt af van de woonomgeving. Schone lucht vraagt minder onderhoud. Woont u dus in de stad dan zullen roetdeeltjes en stof uw zonnepanelen snel vervuilen. Gemiddeld genomen is een halfjaarlijkse reiniging voldoende. 

Aanvullende diensten
 

Naast het onderhouden van zonnepanalen voor onze zakelijke en particulieren kanten verrichten wij ook andere schoonmaakwerkzaamheden;


Wat kan Schoonmaakbedrijf Verschoma voor u betekenen?


Wij weten als geen ander dat een goede onderhoudsbeurt van uw zonnepanelen niet ophoudt bij het simpelweg schoon sproeien. Vogelpoep en andere aanslag wordt op deze wijze niet verwijderd. Hiervoor gebruiken wij speciaal gekeurde schoonmaakmiddelen. Zowel het bedrijf als onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Naast een goede prijs kwaliteit verhouding, geven wij tevens op al onze werkzaamheden een kwaliteitsgarantie af.

Heeft u vragen of suggesties, neemt u dan contact met ons. Wij zijn u graag van dienst! U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 0528 - 251 504 of per mail: info@verschoma.nlSitemap| Contact| Cookie instellingen| Privacy Website door Webba