bel ons Vragen? Bel ons op 0528 251 504 of mail naar info@verschoma.nl

Onderhouden van houtwerk


Houtwerk wordt continu blootgesteld aan neerslag, vervuiling, zon en insecten. Het goed onderhouden van houtwerk is daarom erg belangrijk. U hebt geïnvesteerd in de aanschaf en dus wilt u ook dat het hout zo lang mogelijk in een goede staat verkeert. Door het hout regelmatig schoon te maken en het te schilderen kunt u de levensduur aanzienlijk verlengen. Schoonmaakbedrijf Verschoma heeft veel ervaring in de schoonmaak. Wij zijn actief sinds 1979 en weten dus als geen ander hoe wij uw houtwerk in optimale staat kunnen houden.

Direct contact


Wat doet vervuiling met uw houtwerk?


Vervuiling vindt geleidelijk aan plaats. Vaak zijn het chemische stoffen die je met het oog niet kunt waarnemen. Ook natuurlijk stoffen zoals zand, of de invloed van zon en regen tasten het houtwerk langzaam aan. Geleidelijk werkt het vuil in op de verflaag, waardoor er verkleuring en onthechting van de verf plaatsvindt. Zo komt het hout bloot te liggen, waardoor houtrot het gevolg zal zijn.

GR-PRO Verfreiniger
 

Als ervaren schoonmaak bedrijf werken wij met GR_PRO Verfreiniger. Dit schoonmaakmiddels is ideaal wanneer u uw houtwerk wilt onderhouden. Tevens is dit reinigingsmiddel geschikt om uw kunststof kozijnen te reinigen. U kunt dit product eenvoudig online bestellen via onze webshop.


Wanneer kunt u het beste uw houtwerk schilderen


Houtwerk kunt u het beste eens in de vijf jaar schuren en schilderen. Zorg altijd voor een vetvrije ondergrond, voordat de eerste verflaag wordt aangebracht. Bij het schilderen zijn de weersinvloeden van groot belang. Houd dus rekening met de temperatuur, de luchtvochtigheid en de sterkte van de zon. Schoonmaakbedrijf Verschoma bekijkt de staat van uw houtwerk en weet hoe uw houtwerk het beste onderhouden kan worden.


Wat kunt u verwachten van Schoonmaakbedrijf Verschoma


Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd. Het leveren van kwaliteit is erg belangrijk. Wij werken daarom uitsluitend met vakbekwaam personeel. Zowel onze medewerkers als het bedrijf zelf zijn VCA gecertificeerd. Van ons krijgt u altijd een kwaliteitsgarantie, naast dat wij een zeer goede prijskwaliteit verhouding aanbieden.

Heeft u vragen of suggesties, neemt u dan contact met ons op.
U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 0528 - 251 504 of per mail: info@verschoma.nlSitemap| Contact| Cookie instellingen| Privacy Website door Webba