bel ons Vragen? Bel ons op 0528 251 504 of mail naar info@verschoma.nl

Hoe kun je het beste ramen lappen?

Als professionele ramenwasser delen wij graag met u een aantal praktische tips. Hoe kunt u nu het beste uw vuile ramen lappen. Zonder strepen, zonder insecten en zonder vette vingerafdrukken?

Besteed ramen wassen uit

Reinigen met Hoge Druk Unit - Verschoma Hoogeveen

Gebruik Glasreiniger GR-Pro

Glasreiniger GR Pro is een schoonmaakmiddel dat u helpt bij het verwijderen van vele soorten aanslag op ramen. Dit reinigingsmiddel is geschikt voor de meeste type ramen en maakt uw ramen snel een streeploos schoon. 
Dit reinigingsmiddel zorgt er voor dat vieze vingerafdrukken en insecten eenvoudig van uw ramen te verwijderen zijn. Ook is deze glasreiniger zeer geschikt voor het verwijderen van zoutaanslag, cementsluier en aanslag veroorzaakt door aluminium delen. 

Bekijk deze producten in onze webshop.

Maak gebruik van een trekker

Wanneer u zeker weet dat al het vuil van uw ramen is verwijderd, kunt u gebruik maken van een trekker. Een trekker voorkomt strepen op uw ramen.

Pas wel op, als uw raam nog niet volledig schoon is, heeft u kans dat u door het gebruik van een trekken krassen op uw ramen maakt. 


Van boven naar beneden

Werk altijd van boven naar beneden tijdens het ramen wassen. Wanneer u dit niet doet, loopt het vuile water weer over het schone deel van het raam heen. Zonde van al uw werk.

Kies een bewolkte dag

Veel mensen denken dat het juiste een goede dag is om ramen te gaan lappen. Echter het tegenovergestelde is waar. U kunt veel beter uw ramen schoonmaken op een bewolkte dag. De zon verwarmt het raam. Uw water zal hierdoor snel verdampend. Nog voor u kan beginnen met het droog trekken (met een trekker) van uw raam. Dit veroorzaakt ongewenste strepen op uw ramen. 


Wattenstaafjes voor de hoeken

In de hoeken van uw ramen hoopt veel vuil op. Dit vuil verwijdert u niet met een zeem of trekker. De hoeken van ramen worden dus vaak niet mee genomen tijdens deze schoonmaakklus. Wij raden u aan de hoekjes met een wattenstaafje schoon te maken. 

Schakel een glazenwasser in

Heeft u nu heel veel ramen, ramen op grote hoogte of besteed ik de klus om een andere reden liever uit? Schakel dan de hulp in van Glazerwasser Verschoma. Wij wassen ramen voor particulieren en bedrijven. Naast ons eigen product maken wij ook gebruik van osmose water.  

Neem contact opSitemap| Contact| Cookie instellingen| Privacy Website door Webba