bel ons Vragen? Bel ons op 0528 251 504 of mail naar info@verschoma.nl

Glazenwasser in Hoogeveen

U bent op zoek naar een glazenwasser, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Glazenwasser Verschoma maakt al meer dan 30 jaar ramen schoon in de regio Hoogeveen. Wij hebben 25 gecertificeerde glazenwassers in dienst en denken altijd mee met onze klanten. Of u nu een particulier bent of een groot bedrijf. Periodiek of eenmalig. Wij zijn u graag van dienst!

Glazenwasser voor particulieren

Ook voor particulieren kunt u bij ons terrecht, wij hebben meerdere soorten van onderhoudcontracten en afspraken die wij met u kunnen maken. Wilt u elke week, of eens per manad, bij ons kan dat allemaal. 

Glazenwasser voor bedrijven

Met ons grote team en onze specialistische materialen kunnen wij elk object aan, ook zijn wij in staat om afspraken te maken die wij kunnen nakomen. Met ons bent u verzekert dat uw bedrijfspand, kantorenpand of industriepand er tip top bij staat en dat wij zprgdragen voor de juiste glas bewassing.

NEEM CONTACT OP
 

Ramen wassen in Hoogeveen

Of u nu in Hoogeveen zit of daarbuiten, in principe maakt ons dat niet uit. Wij hebben de juiste materialen om op locatie te werken. Wij denken van nature in oplossingen en denken graag met u mee. U kunt van ons dan een professionele en goede dienstverlening verwachten. Heeft u enkel een paar kleine ramen die gewassen moeten worden, geen probleem. Waarschijnlijk kunnen we dan al snel voor u aan de slag. Is er een hoogwerker nodig? Of een hangbruginstallatie? Ook dit is voor ons geen enkel probleem. 


Osmosewater van het reinigen van ramen

Wij maken gebruik van osmose water en een speciale borstel. Met ons eigen zuiveringssysteem wassen wij uw ramen op een veilige manier. 
‘Osmosewater is water in zijn puurste vorm. Het is vrij van kalk en mineralen. Osmosewater is om die reden erg puur en laat daarom geen strepen of vlekken achter.’ 
Via deze manier wordt er zorgvuldig voor uw ramen gezorgd en volledig gereinigd. 


Andere schoonmaakdiensten

Wist u dat wij veel meer doen dan alleen ramen wassen? 

 
Waarom glazenwasser Verschoma

Verschoma is de aangewezen partner in al uw schoonmaakklussen in de regio Hoogeveen:

  • Wij zijn flexibel en denken altijd in een oplossing:
  • Wij streven naar een optimaal eindresultaat tegen een acceptabele prijs. 
  • Garantie in kwaliteit staat op nummer één! Wij vertrekken pas wanneer u tevreden bent met uw gelapte ramen.


Wilt u uw ramen laten wassen in Hoogeveen?


Voor meer informatie over onze diensten en aanbevelingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.
 Sitemap| Contact| Cookie instellingen| Privacy Website door Webba