bel ons Vragen? Bel ons op 0528 251 504 of mail naar info@verschoma.nl

Witte strepen verwijderen van ramen

Misschien herkent u het wel, u wast uw ramen keer op keer maar ze worden nooit helemaal schoon. Er blijft een grauwe, wittige waas, soms met strepen achter, ook wel cementsluier genoemd. Wat is cementsluier precies? Cementsluier is een klein laagje voegmiddel dat na het drogen achterblijft op uw raam.

De meest voorkomende oorzaak is rond stuivend cement en kalk tijdens een bouw maar ook bij een bestaand gebouw kan er cementsluier op de ramen ontstaan doordat er cementgebonden materialen zoals beton, mortel of baksteen in de gevel zitten, regenwater stroomt door de gevel en neemt deze cementgebonden materialen mee op het glas het regenwater droogt op met als gevolg cementsluier.   Vele oorzaken maar belangrijker nog, hoe komt u  er af?

Cementsluier de oplossing

Er is een oplossing! Misschien heeft u al gemerkt dat u cementsluier niet met gewone huishoudmiddelen kan verwijderen maar er bestaan speciale producten om van cementsluier af te komen. Eén goede manier om van cementsluier af te komen is met het product : GR-Pro Glasreiniger.

GR Pro is de ideale glasreiniger die u helpt bij het verwijderen van vele soorten aanslag op ramen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Zoutaanslag
  • Cementsluier
  • Aanslag veroorzaakt door loodlappen of aluminium delen
     

U kunt GR-Pro Glasreiniger kopen door een klik via de volgende link :

GR-PRO Glasreiniger 

En zoals voor vele problemen geldt, wacht niet te langer met het behandelen van cementsluier, hoe sneller u cementsluier behandeld, hoe makkelijker het te behandelen is.

Gr-pro werkwijze

Hoe gaat u te werk? GR-Pro Glasreinger is een eenvoudig product die u zelf kunt gebruiken. Hier volgt een stappenplan :

Stap 1: Was en droog het raam

Stap 2: Draag beschermende kleding voordat u GR Pro gebruikt

Stap 3: Zorg dat u de GR Pro aanbrengt op de witte kant van de meegeleverde spons

Stap 4: Verwijder aanslag door met de spons een draaiende beweging te maken

Stap 5: Maak schoon met water

Hier vind u nogmaals het stappenplan met een duidelijke demonstratie. 

 

GR Pro Glasreiniger bestellen in de webshop

Heeft u vragen of toch liever iemand die bij u lang komt? In dat geval kunt u professionele hulp inschakelen.

Klik op deze link om een afspraak te maken. hier kunt u het formulier invullen met uw gegevens en er komt zo spoedig mogelijk iemand bij u langs.Sitemap| Contact| Cookie instellingen| Privacy Website door Webba