Algen en Mos verwijdering

Algen en Mos verwijderen zonder hoge druk. Het ziet U (niet meer) groen voor de ogen. In ons zeeklimaat blijven minerale ondergronden langdurig vochtig. Hierdoor zien we vaak alg en mosaangroei ontstaan. Deze aangroei scheidt zurige stoffen uit, die de ondergrond aantast. We zien dit aan het verpulveren van de voegen. Tevens bemoeilijkt deze aangroei ook de droging van het oppervlak. Indien er bij vorst nog vocht in de ondergrond aanwezig is, bestaat er een groot risico dat het aanwezige vocht wordt omgezet in ijskristallen. Dit proces gaat gepaard met enorme krachten en volumevergrotingen en zodoende bestaat er grote kans op beschadiging van de ondergrond.

Groene terrassen zijn bij nat weer zeer glad, waardoor ongelukken mogelijk zijn, om nog maar niet te praten over hoe slordig dit er uit ziet Als u dit zelf probeert te verwijderen met de hoge drukspuit, is het gevolg dat alles onderkomt te zitten met modder en de tegels los komen te liggen.

Ook uw gevels zijn groen van de alg. Om dat te verwijderen met hoge druk is een smerig karwei, en vanaf de ladder nog gevaarlijk ook. En dan het resultaat: zeer snel komt de groene aanslag weer terug, u denkt wel dat u het heeft weggespoten, maar de sporen zijn nog volledig aanwezig. Om alg en mos sporen te doden zonder chemicaliŽn moet u spuiten met meer dan 80 įC. De gevel is door al dat water nog natter geworden; zelfs vochtdoorslag is niet onmogelijk geworden.

Schoonmaakbedrijf Verschoma heeft voor dit natuurlijke proces een oplossing gevonden. Een product dat met een biologisch proces de strijd aangaat met de algen en mossen. Geen hogedruk en niet schrobben, maar dit biologische product simpelweg opzetten en na een aantal dagen zullen de algen en mossen verdwenen zijn.

De voordelen hiervan zijn:
Toepassingen: Wij geven U graag een uitleg over de door ons gebruikte werkmethoden en producten.